Sular Çoğalsın, Yardımlaşma Başlasın

Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında yürütülen “Doğal Afetleri Tanıyalım, Önlemimizi Alalım” başlıklı projeyi Doç. Dr. Ahmet Volkan YÜZÜAK danışmanlığında; Dilara Sıla ŞENAL, Ayça USLU, Serhat ŞİMŞEKSOY, Serhat YÖRÜK ve Ümit AKIN ile birlikte 03.06.2023 tarihinde Bartın Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda Sular Çoğalsın, Yardımlaşma Başlasın etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklara yangın ile ilgili bilgi verildi. Yangın anında, öncesinde ve sonrasında olmak üzere çocuklarla soru cevap yaparak bilgi verildi. Daha sonra yardımlaşma ile ilgili olan etkinlik gerçekleştirildi.

• Üniversitede Öğrencilerinde Mental Sağlık Farkındalığı Projesinin İlk Adımı Gerçekleşti!