Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencimizden Hayvanlara Bakım Desteği

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencisi Muhammet Ali Çetinkaya, Dr. Öğr. Üyesi Fatih TAŞ danışmanlığında Muğla Fethiye ’de ‘Bir Avuç Sevgi Projesi isimli proje yürütmektedir. Proje kapsamında öğretmen adayı 04.05.2023-09.06.2023 tarihlerinde hayvan barınağını ziyaret ederek hayvanlarla ilgilenmiştir. Öğretmen adayı hazırladığı afişi ormanlık alanlara asarak oradaki hayvanlara su ve mama yardımı yapmıştır. Bu proje sayesinde insanların daha çok bilinçlenmesi sağlanacak ve sokak hayvanlarına yardımın çoğalması hedeflenmiştir.

• Üniversitede Öğrencilerinde Mental Sağlık Farkındalığı Projesinin İlk Adımı Gerçekleşti!