"Ses Siz Olun" Projesi ile Sibel Zorbalığa Karşı Duruyoruz

İngilizce Öğretmenliği lisans programı öğrencilerinin hazırladığı "Farkında Olun, Sessiz Olmayın: Ses Siz Olun" adlı Topluma Hizmet projesi tamamlandı.
Şehit Sinan Oruç Çok Programlı Anadolu Lisesinde siber zorbalık hakkında seminer verildi. Proje kapsamında, lise öğrencilerine günümüzün yaygın sorunlarından biri olan Siber Zorbalık konusu hakkında farkındalık kazandırmak ve onları bilgilendirmek amaçlandı. Öğrenciler, siber zorbalık karşısında sessiz kalmamaları için bilgilendirildi ve gelecek nesillerde her yaş grubuna hitap edecek lise öğrencilerinin toplumda bilinçli biriyler olarak yer almaları amaçlandı.
  • "Mental Sağlık Farkındalığı" Projesinin İkinci Adımında Atölye Çalışması Gerçekleştirildi!

• AFAD gönüllülüğüne yönelik projelerin ikinci adımı tamamlandı

• Üniversite Öğrencilerinde Mental Sağlık Farkındalığı Projesinin İlk Adımı Gerçekleşti!

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında! - 4