Topluma Hizmet Uygulamaları (THU) dersi kapsamında Bartın Üniversitesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Fatih TAŞ danışmanlığında gerçekleştirilen “Ortak Yaşam Alanların Temizliği" projesi İlköğretim Matematik Bölümü öğrencileri İrem ŞENER, Mustafa Selim ÇELİK, Mehmet Hayri İNCİ ve Muhammed Ali BADEM tarafından 12/02/24 - 28/05/24 tarihleri arasında öğrenci yurtları içinde ve dışında temizlik etkinliği ile gerçekleştirilmiştir.

• "Matematikle Eğleniyoruz” Projesi

• "Bir Kap Mama Bir Kap Su" Projesi

• "Ortak Yaşam Alanların Temizliği Birlikte Daha Temiz, Daha Sağlıklı Bir Ortam!" Projesi

• Kültürleri Keşfet, Dünyayı Tanı

• Ne Yediğimi Biliyorum, Sağlıklı Besleniyorum!

• Bir Bilgi Bir Hayat Projesi Devam Ediyor

• Hayaller Gerçek Oluyor

• Mutlu Patiler Projesi kapsamında Sokak Hayvanları Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

• “Oynayarak Büyüyüp Gelişiyorum” Projesi Tamamlandı