Bir Bilgi Bir Hayat

Doç. Dr. Ayşegül TURAL danışmanlığında yürütülen Bir Bilgi Bir Hayat projesi kapsamında, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencileri Dilan IŞIK, Enes GÜCÜYENER, Ezgi Beyza YANMAZ, Oğulcan POLAT, Sudenaz ELMA, Betül BAĞRIYANIK, Ahmet Emre KAYA, Berke DURUKAN tarafından 25.04.2024- 16.05.2024 tarihleri arasında İstanbul Borsa Ortaokulu’nda doğal afetler üzerine farkındalık kazandırmak amacıyla Tanışma Ekinliği ve Proje Başlangıcı, Pano Etkinliği, Video Gösterimi ve Uygulama, Çalışma Yaprağı Etkinlik Uygulaması ve Kapanış etkinliklergerçekleştirilecektir.

• Üniversitede Öğrencilerinde Mental Sağlık Farkındalığı Projesinin İlk Adımı Gerçekleşti!