2018-2019 Güz Dönemi Projeleri (Türkçe Öğretmenliği)

Önemli Gün ve Haftalar Neden Önemliler?

Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kemiksiz danışmanlığında belirli gün ve haftalara yönelik etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Şirin Bahçe

Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kemiksiz danışmanlığında okul bahçesine yönelik çevre düzenlemesi yapılmıştır.

Raflardaki Ufuklar

Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kemiksiz danışmanlığında Bartın Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için kitap toplanarak okul kütüphanesi zenginleştirilmiştir.

Renkli Oyunlar, Renkli Hayatlar

Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kemiksiz danışmanlığında Bartın İMKB Ortaokulu’nda öğrencilerin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine destek olmak amacıyla spor alanları (basketbol, voleybol sahaları) yeniden boyanmış; seksek, köşe kapmaca gibi eğitsel oyunların oynanabileceği alanlar hazırlanmıştır.

Kitaplarla El Ele

Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kemiksiz danışmanlığında Bartın İMKB Ortaokulu’nda kütüphane düzenlemesi yapılmıştır.

Her Çocuk Özeldir

Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kemiksiz danışmanlığında Umut Özel Eğitim Okulu’nda çocuklara sorumluluk ve görev bilinci kazandırmak için ağaç dikimi yapılmıştır.

Renkli Duvarlar

Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kemiksiz danışmanlığında Hasandede İlkokulu’nda çevre düzenlemesi yapılarak okul duvarları boyanmış ve oyun alanları hazırlanmıştır.