2018-2019 Güz Dönemi Projeleri (Psikolojik Danışma ve Rehberlik)

Bir Bak Bin Anla

Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Zorlu danışmanlığında bağımlılık ve şiddet konularında Bartın belediyesi, Bartın Üniversitesi, Bartın Devlet Hastanesi’nde farkındalık çalışmaları yapıldı.

Siber Zorbalık Farkındalığı

Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay Ulus danışmanlığında Fatih Ortaokulu’nda öğrencilere gelişen teknoloji ile birlikte siber zorbalık hakkında bilgi sahibi olmaları ve bundan nasıl korunmaları gerektiği anlatılarak farklındalık kazanmalarına yönelik faaliyetler yapılmıştır.

Resimleriyle Çocuğu Tanıma

Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay Ulus danışmanlığında İstiklal İlkokulunda resimleriyle çocuğu yanıma alanında öğrenci velilerini bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Analım, Oynayalım

Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tarhan danışmanlığında İnönü İlkokulunda bilişsel, duyuşsal ve sosyal beceriler kazanabilecekleri unutulmaya yüz tutmuş eski sokak oyunları oynatılmıştır.

Her Yara Görünmez

Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tarhan danışmanlığında Bartın Anadolu Lisesi’nde 10. Sınıf öğrencilerine yönelik duygusal şiddet konusunda grup rehberliği çalışmasıyla farkındalık etkinlikleri yapılmıştır.