“Matematik Desteği” ve “Dokunan Matematik” Projelerimiz

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 2. Sınıf öğrencileri Özden ŞAHİN, “Matematik Desteği” isimli projesiyle; Fatma İrem Türkeş “Dokunan Matematik” isimli projesiyle Dr. Öğr. Üyesi Fatih TAŞ danışmanlığında Karabük ve Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı iki ortaokulda matematik desteğine ihtiyacı olan öğrenciler ile bir araya gelmektedir. Öğrencilerimizin projelerinin temel amacı, 24 Nisan-16 Haziran 2023 tarihleri arasında her hafta öğrencilerle bir araya gelerek hem matematik derslerinde onlara yardımcı olmak ve matematiğe yönelik olumlu bir tutum kazanmalarını sağlamaktadır.

• AFAD gönüllülüğüne yönelik projelerin ikinci adımı tamamlandı

• Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencileri Tarafından, "Sessiz Dostlarımıza Ses Ol!" Projesi Kapsamında, "Afişlerle Öğrenelim" Konulu Etkinlik Gerçekleştirilmiştir

• Fen Bilgisi Öğretmenliği 2.Sınıf Öğrencileri Tarafından, "Fen Dersleri Artık Daha Eğlenceli" Projesi Kapsamında, "Sihirli Deneyler" Konulu Etkinlik Gerçekleştirilmiştir

• Fen Bilgisi Öğretmenliği 2.Sınıf Öğrencileri Tarafından "Doğal Afetten Korkma, İhmalden Kork!" Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

• Üniversitede Öğrencilerinde Mental Sağlık Farkındalığı Projesinin İlk Adımı Gerçekleşti!

• Yeniliyorum, Değiştiriyorum, Güzelleştiriyorum

• Fen Dersleri Artık Daha Eğlenceli Projesi Kapsamında "Panoları Fenliyoruz" Etkinliği Gerçekleştirildi

• Geleceğin Matematik Öğretmenleri Akıl ve Zekâ Oyunlarıyla Köy Okullarında! - 4

• Bir Bilgi Bir Hayat